RRETH NESH

MISIONI YNË
Fabrika e Kepucëve Mali Shoes ju jep mundësinë për të krijuar këpucët tuaja unike. Duke sjellë së bashku mundësi të pafund personalizimi dhe teknologjinë më të fundit, ne ju ndihmojmë të krijoni diçka vërtet unike.

HISTORIA JONË
Me tre breza të trashëgim i zanatit familjar, njohurive dhe përvojave të dizajnit, Mali Shoes është prodhuesi kryesor i këpucëve të bëra me porosi në të gjithë vendin.

STAFI YNË
Ne jemi një ekip krijuesish. Nga artizanë, dizajnerë, konsulentë dhe teknikë, ne jemi njerëzit që mund ta marrim idenë tuaj dhe ta shndërrojmë atë në një prototip funksional që është gati për tu prodhuar.

2005 - KRIJIMI I MALI SHOES sh.p.k

Fabrika e parë e prodhimit të këpucëve në Shqipëri.

2006 - KLIENTI I PARE INTERNACIONAL

Klienti i parë internacional besoi dhe kontraktoi Mali Shoes për prodhimin e këpucëve të një standarti dhe cilësia konform BE.

2009 - INVESTIM NË TEKNOLOGJI TË RE

Në 2009 Mali Shoes krijoi ambientet e reja të fabrikës si dhe është investuar në rinovimin e teknologjisë dhe trajnimet profesionale të stafit..

2015 - ÇERTIFIKIME PËR STANDARTE TË LARTA

Në 2015 Mali u certifikua për një standard të ri të quajtur ISO 19577: 2019 Substancat kritike potencialisht të pranishme në këpucët dhe lëndët e para të këpucëve - Konkretisht përcaktimi i nitrosaminave.